Kullanıldığı Bitkiler ve Kontrol Ettiği Hastalıklar
Bitki Adı | Zararlı Adı | Kullanılma Dozu | Son İlaçlama İle Hasat Arasındaki Süre |
---|---|---|---|
Bağ* | Bağ mildiyösü (Plasmopara viticola) |
75 ml / 100 lt su | 21 Gün |
Bağ* | Külleme (Uncinula necator) |
75 ml / 100 lt su | 21 Gün |
Bağ* | Ölükol (Yaz İlaçlaması) (Phomopsis viticola) |
75 ml / 100 lt su | 21 Gün |
Kabakgiller | Yalancı Mildiyö (Pseudoperonospora cubensis) |
60 ml / 100 lt su | 3 Gün |
Kabakgiller | Külleme (Erysiphe cichoracearum, Sphaerotecha fuliginea) |
75 ml / 100 lt su | 3 Gün |
Domates (Tarla) |
Mildiyö (Phytophthora infestans) |
75 ml / 100 lt su | 3 Gün |
Domates (Tarla) |
Erken yaprak yanıklığı (Alternaria solani) |
75 ml / 100 lt su | 3 Gün |
Karpuz | Erken yaprak yanıklığı (Alternaria cucumerina) |
75 ml / 100 lt su | 3 Gün |
Biber (Sera) |
Külleme (Leveillula taurica) |
75 ml / 100 lt su | 3 Gün |